donderdag, januari 24, 2008

Satan of is het seitan ?

Nu het doet er niet toe, maar we moeten bang zijn (voor sommige dialecten bang hebben)
De wereld loopt een groot gevaar !
Wat zeg ik ? Meer dan één !

Madame Clinton, running for president of the USA is een dienaresse van Satan ! Ik heb de foto's gezien ! Het is duidelijk !
Bij verschillende gelegenheden heeft men vastgesteld dat madame Hillary een op satan georiënteerde vlag gebruikt !
Op de normale en heilige vlag van de USA staan de sterren met de punt omhoog, als symbolen van de heilige ! Bij Hillary zie je duidelijk dat al de sterren er met de punten naar omlaag op staan, zijnde de duivelse ster, het satanisch pentogram !
Moet je nog meer weten ?
Vanaf 2010 stevenen wij regelrecht af op een nieuwe en alles vernietigende wereldoorlog tussen de grootmachten. Vanaf 2013 escaleert dat in een mondiale kernoorlog. Maar wees niet bevreesd ! Op dat ogenblik zullen de extra-terrestriële machten ingrijpen en verhinderen dat de wereld zichzelf vernietigd ! Dit gelukkig ingrijpen wordt ons gebracht door de heilige monniken van Tibet, en die kunnen het weten.

Je kunt ook een zwarte neger bekijken die aan levitatie doet ! De man verlaat de grond, zweeft een meterke hoog, komt enkele keren terug zachtjes naar beneden en weer zachtjes de lucht in tot de macht hem uitgeput heeft en hij zwaar ten gronde stuikt (Waren de koorden gebroken ?). Volgens de kristelijke zegsmannen kan dat zijn omdat deze ongeletterden nog beschikken over een zuiver vertrouwen in het goddelijke.

Met andere woorden:
Als je dit niet weet, dan ben je duidelijk de pedalen aan het verliezen van wat er momenteel allemaal kan geweten zijn, als je het ook werkelijk wilt weten ! Heb jij echt nog nooit de beelden gezien van de ufo's op de maan terwijl onze astronauten er rondliepen ? Heb je nog nooit gehoord dat Amstrong en co hun basis daar op wijzen? 't Is dat je niet het niet wilt weten, want al deze wetenschap is makkelijk terug te vinden op het middel waar je nu op zit te kijken ! Je kwampjoeter !

Waar ik al die "wetenschap" gevonden heb ? Eerlijk gezegd, ik weet het niet meer allemaal, maar ik ben begonnen op NIBURU.NL maar dan in kleine lettertjes Niburu schijnt een planeet te zijn in ons zonnestelsel waar men ons niets of heel weinig over verteld ...Niburu vraagt zich af waarom ? Wellicht is het ondertussen ook al geen planeet meer, en is het gedegradeerd tot een planetoïde of zoiets ? Ook een ding waar ik echt van wakker lig (Geen wonder dat ik niet veel meer slaap !)
Van niburu uit ben ik dan ook gaan kijken naar hun bronnen van nieuws. Mijne kozzen moest dat ook eens doen, er zit een super kristelijke bron tussen, waar ik het verheffende nieuws over de relatie tussen satan en hillary heb gevonden. Nogal een geluk dat we weten dat de fundamentalisten alleen bij de Islam zitten...

Ik heb me rot geamuseerd, en ik ga zeker nog heel wat uurtjes zitten grasduinen in al die bloedserieuze nonsens... Je moet ook eens de reacties op die dingen lezen ! Eén ding moet je toegeven, ze geven ook de negatieve reacties volledig weer...anders waren er heel weinig reacties hé ?

Het was al een tijdje dat ik op internet had zitten surfen, maar ik heb me voorgenomen van me weer wat te amuseren. Het erge is dat die mannen bloedserieus zijn als ze die dingen liggen te poneren. En uitgekookt zijn ze ook! Her en der zijn die dingen doorspekt met "serieuze" berichten, met verwijzingen naar kranten en National Geographics en dergelijke, en daar profijtelijk tussengeschoven geven ze u dan een lepel bullshit mee.

Ik heb wat van die adressen in mijn bladwijzers gezet, zodat ik ze makkelijk terug kan vinden, en nog eens goed lachen. Er is nog iets waar je je eens goed kunt amuseren ! Broodjeaap.nl ! Daar vind je allerlei verhalen, die onvermijdelijk eindigen in de vraag of het nu echt gebeurd is of niet, en ze geven dan ook het goed antwoord. Het leuke is dat het allemaal van die verhalen zijn die je her en der hoort, maar waarvan niemand precies schijnt te weten waar het vandaan komt. De naam broodjeaap komt van zo'n verhaal dat er in X een broodjeskraam is gesloten omdat de voedselinspectie had vastgesteld dat er in de diepvries van de zaak diepgevroren apen zaten....
Daar kun je je echt uren amuseren, en je kunt er zelfs meen ik mij te herinneren, een abonnement nemen op de nieuwtjes...
Je ziet internet is niet alleen een bron van wijsheid, het is ook een groot humoristisch werk...tenminste als je kunt lachen met bloedserieuze artikels over de verkeerd geplaatste sterren op het dundoek van Kamerika...
tot de volgende ?

Geen opmerkingen: