donderdag, augustus 23, 2007

Motor ok

Voila, mijne moteur is weer goedgekeurd voor een jaar, minstens...
Je ziet, hier en daar heb ik nog een onderdeel dat in orde is.

Ik heb gisteren eens de kaartenboek van West Vlaanderen ter hand genomen. We moesten dringend eens gaan winkelen naar Auchan, en ik dacht, misschien is de dokter te Kortrijk en Auchan te Leers wel te combineren... Ja hoor, het was zelfs héél eenvoudig, aan de kliniek, de hoek om, en dan altijd maar rechtendeur, tot aan St Léger, daar rechtsaf, en dan zit je meteen in Leers-Nord en daarna in Leers.

Dus hebben we de zaken gecombineerd, en hebben we thuis omstreeks 14.00 uur gemiddagmaald met een simpel stuk baguette... Dat smaakt lekker met hongersaus. (Anders ook !)

Ik heb weer een hele voorraad apéritif zonder alcohol mee, en op aanraden van mijn zus ook twee pakken flessen Hepar - water. Dat water bevat véél magnesium, en dat is goed tegen de kramp. En kramp is bij Anny en bij mij een zeer vertrouwde bezoeker...zodoende... Je moet weten, de dokter van Suzanne had gezegd, ik kan u daarvoor een pilletje geven, maar drink Hepar, dat is evengoed...dus wij gaan dat ook ne keer proberen. Suzanne heeft geen kramp meer...Hoop, hoop, hoop...

Terwijl wij bij de dokter zaten (op den hometrainer), hoorden wij een onderzoek van een patiënte met de echografie... Nu en dan hoor je dan ook de pompgeluiden van het hart, maar bij die madam hoorden wij op een gegeven moment precies een chasse van de wc doortrekken... Ik kon natuurlijk mijn snater niet houden en we zaten daar te lachen met die sukkel in de kamer ernaast. Niet schoon van ons hé?

Aan het hospitaal was er weer eens geen parkeerplaats te vinden, dus de betalende parking opgereden, en mij daar gezet. De ervaring van het hospitaal in Oudenaarde en Maria Middelares in Gent indachtig, nam ik de parkeerkaart mee...en inderdaad, ik kon mijn parkeerkaartje laten "valideren" aan de receptie. Weeral geld gespaard, het was al bijna 150 euro voor het doktersonderzoek... De ziekenlijke beurse moet failliet !

Voila, ik ga nu stoppen, want ik heb verdomd veel pijn van eerst met die velo te rijden en dan nog Auchan te zien...
Tot de volgende ?

Geen opmerkingen: