dinsdag, mei 28, 2013

WIFI

Wi-Fi Signal logo
Wi-Fi Signal logo (Photo credit: Wikipedia)
Twee studentes vroegen zich af of WIFI schadelijk was... Dus hebben ze enkele plantjes tuinkers in twee plaatsen gezet, onder dezelfde omstandigheden qua warmte en licht, in een plaats zetten ze de plantjes tussen twee WIFI toestellen, en zie, deze plantjes groeiden, niet, meer zelfs, ze gingen kapot en er traden mutaties op.

Geleerde bollen willen daar niets uit besluiten, omdat de test niet waterdicht was, er konden toch kleine verschillen zijn qua omgeving, het aantal onderzoeken (1) is zeker niet afdoende om tot conclusies te komen...
enz...
enz...

Ik heb er ook geen antwoord op...
Ik ben alleen maar wat ongerust.
GSM's kunnen ook geen kwaad, maar het is toch best als je kinderen niet te vaak laat telefoneren, hoogspanningskabels kunnen ook geen kwaad, maar het is niet veilig om er onder te gaan wonen, enzovoort, enzovoort...

Het lijkt me in ieder geval duidelijk dat die stralingen blijkbaar toch wel iets doen.
Of het nu echt schadelijk is of niet, lijkt niet bevestigd, maar men noopt je toch tot voorzichtigheid.

Iedereen is tegenwoordig al lang en breed er van overtuigd dat tabak ongezond is, maar ik ken mensen die heel hun leefden rookten, en heel oud werden en tot hun overlijden geen gevolgen hadden van dat tabaksgebruik. Dat wil niet zeggen dat tabak niet schadelijk is, dat wil alleen zeggen dat de ene mens er gevoeliger voor is dan de ander.

Ik denk dat het met al die stralen net zo is...
En er zijn wat stralen tegenwoordig... radiogolven, TV, microgolven, gsm, wifi... en wellicht zijn er nog veel meer soorten.
Had men mij niet verzorgd, was de penicilline er niet net voordien uitgevonden, dan was ik een van de mensen die als peuter al het tijdelijke met het eeuwige had gewisseld... Heel wat anderen konden net dezelfde ziekte hebben, maar bijlange niet zo ziek geweest zijn, laat staan dat er sprake was van sterven. Ik was dus gevoelig voor bepaalde zaken.
Maar ik ben heel blij dat ik nog leef.
En dat men voor mij heeft gevochten om mij in leven te houden.
Misschien zijn al die stralen nu net dat tikkeltje die mensen over de rand duwen... Hij (Zij) heeft het niet gehaald ! We hebben er al duizenden met die ziekte genezen, maar nu en dan is er eentje die het niet haalt... Waarom niet ? Onbekend. Door stralingen?
Door vervuilde lucht?
Door vreemde stoffen in ons drinkwater ?
Door de superbacterie op het biefstukje dat men ons gaf om te versterken?
Door ?... ?
De dood heeft altijd een oorzaak...
Stel nu dat die stralen voor 98 % van de mensen helemaal niet schadelijk is...
Moeten we dan geen rekening houden met die twee procent ?
Het zal Uw kind maar zijn...

Heel wat mensen beweren dat het steeds stijgende aantal allergieën ook te maken heeft met al die soorten vervuiling, en zij tellen die stralingen gemakshalve mee als "vervuiling"... En dat is het uiteraard ook.

De twee meisjes die de tuinkers blootstelden, bemerkten ook dat er blijkbaar mutaties aan het optreden waren...
Krijgen we straks weer een reeks softenon-baby's, maar nu eigenlijk WIFI-kinderen?
Het zal je kind maar zijn.

Och, ik gebruik ook WIFI, voor mijn tablet, maar als het echt risico's inhoudt, dan vliegt dat ding !
Ik wil niet zelf ziek worden, maar ik wil nog veel minder er de oorzaak van zijn dat mijn kleinkinderen straks WIFI-kindjes krijgen... Ik mag er niet aan denken.

Als we nu niets meer horen, mogen we dan gerust zijn? Of zwijgt men de waarheid dood ? Het zou de eerste keer niet zijn... In de tijd van Tsjernobyl mocht Armand Pien op TV en radio ook niet de werkelijke cijfers geven...

We leven in een wereld waarin men planten genetisch verandert, werkt met stralen om van de grote wereld een dorp te maken, waarbij internet niet alleen de zegen van de kennis brengt, maar ook politiek verandert voor heel wat mensen, Mensen confronteert met andere levenswijze, met andere rijkdom, met andere welvaart, en dus met jaloersheid, haat, discriminatie, religieuze agressie...
Zelfs zonder straling beangstigend

Alles kan misbruikt worden...
alles wordt dan ook misbruikt !!

tot de volgende ?
Enhanced by Zemanta

Geen opmerkingen: