woensdag, april 18, 2007

dadiflor

Vanmorgen zijn we naar Dadizele gereden, Anny wou van die speciale lampenolie hebben om het lampje bij de foto van Koen dagelijks te kunnen laten branden. Volgens haar is het daar het beste merk, een soort die absoluut niet rookt. Ik denk dat het gewoon een uitstap is, en eens uit eten gaan...('t Was lekker !)
Els had gevraagd om een skimmia mee te brengen, ze had er eentje tekort...maar ze waren allemaal uitverkocht....
Omdat er reactie was op mijn suidafrikaans plantje, heb ik eens in de plantenvinder gekeken, en in de benelux is dat niet te vinden...Hopen dus dat het plantje snel groeit en veel scheuten krijgt... dan kan ik er handel in drijven...

Alhoewel Dadizele niet zo ver is, is het voor mij toch ver genoeg. Gelukkig is het bijna volledig langs de autosnelweg, wat minder manoevers in houdt dan op de gewone weg. Niettemin, het is een karwei.

Maar, laat dit een verlaat verjaardagsgeschenkje zijn aan Anny. Ik weet dat ze het heerlijk vindt om eens uit te gaan eten, en we doen dat zo weinig. Oh ja, wees niet ongerust als we begin volgende week geen blog produceren, ik ben niet thuis ! We gaan weer op pad met de bond van de gepensioneerden van mijn werk ! En dus zal Veerle weer enkele dagen hier komen overnachten, om de honden en andere huisdieren te verzorgen en te voeden, en de eieren te rapen.
Ik zal van de uitstap profiteren om eens op bezoek te gaan bij mijn twee zussen, bij Suzanne in de voormiddag en middag, bij Lieve de namiddag. Ik doe dat terwijl Anny met de groep op uitstap is. Ik kan toch niet mee met de bus, en zeker niet met de bezoeken aan Brugge en co, want ik kan dat niet aan. Gelukkig heb ik dus een alternatief: mijn zusjes...(Ook het bezichtigen waard (?)...Althans voor mij hé!)

Ik ga stoppen, ik heb te veel pijn, tot de volgende ?

Geen opmerkingen: