vrijdag, oktober 27, 2006

Ze hebben mijn lindeboom en mijne notelaar nog niet gezin zeker ?????

Wat zeggen ze, dat de blâren van de bomen nog niet verkeurd zijn ? Mijn notelaar staat al bijna kaal, en mijn linde kleurt al heel mooi goudgeel . . . Wellicht is het in de valleien veel warmer ? Ik woon hier ook zo onmetelijk hoog hé... (Zowat 90 meter en een beetje boven de zeekspiegel)
En Gezelle schreef het al: "Wie in de bergen te wonen verkiest, 'morgens en 's avonds zij deel van de zonne verliest..." 't zal dus daardoor zijn...
Voilà, 't raadsel is weeral opgelost !
En 'k heb nog vergeten te melden dat mijn Duitse Pijp al bijna al haar bladeren kwijt is !

't Is pertang wreed schoon weer voor 't moment, de zon schijnt, er zis een zacht mild windje, en om 8.30 uur kon ik op mijn wc al zitten lezen zonder licht...Nochtans, de zonne staat slechts op om 8.28' uu en gaat al onder om 18.29' uur. Blijkbaar moet ze vanmorgen een efforreke gedaan hebben, en wat vroeger uit haar bedde gevallen zijn.

('t is dus maar 10 uur en ene minuut meer dag ... wie wat ver van zijn werk woont, ziet van heel de dag zijn huisgenoten niet meer...wreed hé !)

Dit weekend is er een aqua- en terra tentoonstelling in Wetteren, aquariums en terrariums te bekijken, en wellicht ook wat te leren. Er doen diverse clubs van lifhebbers samen aan mee, ik ga zeker kijken. Als je ook interesse mocht hebben, 't is in de zaal Gowalt aan de kwatrechtse baan te wetteren.(Ja, daar waar die vlieger taat en dat goot blauw vrijheidsbeeld, en waar die affiches hangen van de blauwe scheurljst van GOvaert WALter...

En zondag gaan we naar de romelmarkt te Merelbeke, in de zaal aan de brandweer. Je ziet, de uitstappen zijn gepland, en gaan normaliter zo doorgaan, tenzij er bezoek zou komen...Maar ook dat hoort bij "een weekend",dat is het wat een weekend anders maakt dan de doordeweekse dagen. Sorry, er hapert iets aan mijn masjien, als ik een faut tijp, dan kan ik hem niet verbeteren, tenzij ik gans de boel hertijp ??? Als er iemand weet wat dat is, ik zit op raad te wachten. Maar wellicht is dat morgen vanzelf weer in orde...zo zijn kompjoeters nu eenmaal !

Allee, in de hoop dat je mj de fouten pardonneert, tot de volgende ?????

Geen opmerkingen: