zaterdag, oktober 14, 2006

Leuk !

Het begon al vannacht, met een zieke hond.
Overgeven en diarree...Leuke dingen voor 's nachts. Anny heeft vier keer zitten kots en/of str... opkuisen. Natuurlijk begon dat beest iedere keer op het ogenblik dat je net weer in slaap viel. Ik had hem kunnen wurgen !
Natuurlijk was het weer die kleine poedel, eigenlijk de hond van Veerle, die hier is terechtgekomen daar ze hem niet mag houden in haar sociaal appartement. Bovendien is dat beest ook de reden dat nu die rothonden boven slapen...Dat beest was dat gewoon, en toen hij hier kwam probeerden wij hem samen met onze hond in de garage te steken tijdens de nacht, maar dat beest huilde heel de wijk wakker. Weet je, als we allebei buiten staan, dat hij staat te huilen ? Zo'n beest is een plezier !

Vanmorgen zijn we dan naar Wetteren gereden, naar de eerste binnen-rommelmarkt, ook dat betekent dat het winter wordt ! Ik heb er een nieuw bandje aan mijn uurwerk laten zetten, het was nodig, het oude hing nog amper aaneen...

Ook kocht ik er een mooi, echt oud, zilveren armband voor Anny. Het is een zeer fijn uitgewerkt dingetje, echt heel mooi. Anny heeft nog nooit zo veel juwelen gekregen als sinds we naar de rommelmarkten gaan... En dat heeft niet met de prijs te maken, maar met het feit dat wij beiden verslingerd zijn op de modellen en gebruikte technieken in die oude juwelen. En we zijn niet alleen, we krijgen regelmatig reacties op die sieraden.

In al de nieuwsbrieven die ik krijg in mijn mailbox, vond ik vandaag een leuke tip !
Dat is ook de aanleiding van mijn titel ! Het is een wekelijkse videomontage. Je kunt er je op inschrijven, zodat je automatisch iedere week verwittigd wordt om naar dat telkens nieuwe filmpje te kijken. Het is echt goed ! het adres:
www.tvbelgiek.be

Voila, 't is voor mij ook zaterdag ! Ik ga dus stoppen, tot de volgende ???

Geen opmerkingen: