woensdag, oktober 25, 2006

oef...pffff...zucht....(bis)

Ik heb minstens 20 keer moeten proberen om eindelijk aan mijn bloedeigen blog te geraken...Blijkbaar was er een storing bij google zelf. Enfin, nu ben ik er, en hopelijk lukt het om het dan ook nog gepubliceerd te krijgen...

Enne, belanrijk nieuws voor mijn grote zus ! Ik heb een mailtje gekregn van een bewonderaar (?) over mijne kledij om te vissen. Hij vindt het mooi, en gepast en bewonderd de vis die zo braaf in die grote handen ligt stil te liggen. Maar ik ken hem...hij zal zitten lachen, en me achteraf zeggen dat hij niets wou schrijven over mijn gezicht onder die pet...
Enfin (afing zei mijn groottante altijd) ik ben nu veel netter, ik heb mijn pluimen laten knippen, zowel op mijne kop, als op mijn kin. Er is zeker weer 5 cm af, en ook mijn snor is bijgeknipt. Nu is mijn baard weer net en recht vanonderen.

Het weer is nu nog redelijk, maar 't overtrekt alweer, en wellicht krijgen we de beloofde regen deze namiddag. Tju, 't is woensdag, na de middag, en Veerle moet gaan werken, dus zijn de tweeling hier, en je moet eens proberen één zin te typen zonder dat de een of de andere helft van die tweeling iets komt vragen of zeggen of...Allee, als er soms maar een halve zin staat, vergeef het mij, ik wordt voortdurend beziggehouden .

Deze namiddag ga ik nog om chrysanten, voor nonkel Julien en voor Patrick...Nonkel Julien zette vroeger ook altijd een potje bij Koen, en Patrick deed dat ook, en die sukkelaar is ons nog maar pas ontvallen. Iedere keer als ik op mijn oprit kom, en het putdeksel op mijn afvoerkanaal zie liggen, denk ik aan hem. Hij heeft daar eens een ganse voormiddag aan bezig geweest om dat proper, net en sterk in orde te brengen. Nonkel Julien heeft zowat gans mijn aanbouw aan ijn huis gezet... 't Zijn twee mensen die ik niet kan en mag vergeten.

Ik weet wel dat dankbaarheid wat uit de mode is, maar ik ben nog van de ouden stempel, en wie ooit iets voor mij deed, dat vergeet ik niet.

Mijne garagist, Gaby, is gisteren normaliter geopereerd, en een niewe knie gestoken. Zijn been was afschuwelijk, hij had een bult van een grote vuist dik aan de achterkant van zijn knie, 't was recies of zijn knie was omgekeerd gemonteerd. Hij moet al wat afgebeten hebben ! Hopelijk gaat alles goed, en gebruikt hij zijn verstand om het volledig te laten genezen ! Want hij kan het werken niet laten ! Die vent is altijd aan het werk ! Om u maar te zeggen, hij moest de maandag om 14 uur binnen in de kliniek te Deinze, maar hij moest de maandagmorgen zeker nog met een auto naar de keuring...'t Is sterker dan zijn eigen.

Allee, ik ga stoppen, ik heb gisteren mijn nieuwe medicamenten weest halen... 73 euro en oneffen... Ik denk dat ik een groot stuk van het jaarinkomen van den apotheker op mijn rekening mag boeken...maar dan als uitgave... Ik ga daar iedere keer weer buiten met een hele kabas mcamenten. Je weet, de apothekers hebben zo van die kleine plastic zakjes (zij doen nog niet mee met de herbruikbare zakkentrent), wel ik heb meestal niet genoeg met één zo'n zakje...

tot de volgende ? allee als google werkt....

Geen opmerkingen: