zaterdag, oktober 28, 2006

Schitterend !

Deze morgen zijn we naar Wetteren gereden om de Aqua-Terra tentoonstelling te gaan zien. Het is ronduit schitterend, en doodjammer, bijna geen bezoekers...
Ik heb de aquaria, terraria,en bijkomende standen niet geteld, maar het zij er veel. Natuurlijk heb ik er ook vissen niet gezien, zo zag ik geen astronautus, de vissen die Bart houd, maar toen ik daar over praatte met een van de inrichters, dan bleek dat die man zelfs astronautussen kweekte, en gaf hij een heleboel tips die ik al in 't lang en in 't breed aan Bart doortelefoneerde.

Als je belangstelling hebt, de tentoonstelling is nog te bekijken tot 5 november, in de week open van 14 tot 20 uur, zat en zondagen vanaf 10 uur... te Wetteren Kwatrechtse stwg n zaal Gowalt.
Als je naar wetteren rijdt, vanaf het rondpunt (aan- en afrit autosnelweg), dan ga je aan de volgende lichten naar rechs (richting Gent) je volgt deze baan tot je aan de spoorweg komt (je rijdt er onder) daar is ook een verkeerslicht, amper onder de brug van de spoorweg moet je onmiddellijk rechtsaf (ht is een zéér scherpe hoek) Je rijdt deze baan door tot je links van je een groot vliegtuig en een groot blauw geverfd vrijheidsbeeld ziet staan. Op de parking bij de vlieger kun jestaan, is het daar vol, je kunt ook naar beneden rijden daar zijn ook enkele plaatsen. In de zaal is dan de expo.

Het mooi weer is er vandaag niet, niet dat het veel regent, maar we hebben toch in twee buien gezeten op onze uitstap. Hopelijk is het vogende week weer beter, en is er mooi weer voo de bloemen op t kerkhof (elders ook !)...

Morgen is er rommelmarkt te Wetteren, ingericht door 't vogeltje, dat is bijna een garantie dat het een nette en interessante markt is. Deze inrichter zit in de zomertijd meestal aan de kust, en in de winter hier in onze streken. Toch stel ik vast dat er heel veel marktkramers van de kust zijn die hier dan komen staan. Er zijn er bijna altijd uit Oostende, zelfs een oud-conterdammer! ,en uit de kustregio, zoals uit Werken. Ik voel mij altijd gelukkig als ik weer een mondje "ostêns" kan klappen.

Allee, 'k ga stoppen, 'k heb veel pijn, zo gebukt in aquaria staan loeren is voor mij geen ideale houding... tot de volgende ?

Geen opmerkingen: