vrijdag, november 23, 2007

Ubuntu Gutsy Gibbon

Voila, hij is (bijna volledig) geïnstalleerd, de allernieuwste nieuwe ubuntu,een waardige tegenstander van Vista, maar gratis !

Vanmorgen zijn we eerst gaan winkelen, en deze namiddag gaan we naar tanteke, met een heel pak nieuwe (oude) kleren, omdat ze teveel haar kleren bevuilt, waren er tekort. Ik heb ook een deel paperassen mee van de bank, die ik haar moet laten tekenen. Een deel van haar spaarcentjes zat in zo'n systeem dat bindingen heeft met de beurs, en voor er waardevermindering komt, heb ik het systeem veranderd... Ik probeer, met de technische raadgeving van de bank om haar geld zo goed mogelijk te beheren. De bankbediende weet hoe de situatie in elkaar zit en beloofde me steeds te verwittigen als er volgens haar iets moet gebeuren, en dat doet ze ook wel degelijk ! Haar voorganger deed dit al, en zij zet de traditie verder. Ik moet zeggen dat het een bank is die een zeer goede indruk maakt op mij.

Maar niettemin, ik zit steeds maar met het idee wat de erfgenamen ooit zullen zeggen...Nu ja, ik kan maar mijn best doen, en mijn geweten zuiver houden. Meer kan ik niet.

Heb je het weerbericht gezien? 't Ziet er weer schoon uit voor volgende week ! Gelukkig blijkt die britse voorspeller mis te zijn, of is het nog te vroeg om dat te zeggen? Ik heb op alle weerberichten gekeken die ik vond, en volgens allemaal is er geen storm komendegede...

Vannacht heb ik wreed onrustig geslapen, en ik ben weer eens moeten opstaan om mijn pyama af te doen, mij af te drogen en een nieuwe pyama aan te doen. Gek genoeg was ik wakker geworden van de kou ! Ik moet waarschijnlijk de dekens van mij af hebben geschoven, en met die natte kleren was het plots ijskoud...Het is heel vervelend dat nachtelijke zweten. Soms loop het zweet letterlijk van mijn hoofd in mijn nek ! Gelukkig zweet ik meest aan mijn bovenlichaam, boven mijn buik. De rest is bijna nooit nat. Dat komt van al die smerige medicamenten. Ik lig dan te luisteren naar een rustig slapende Anny. Met die Valium slaapt ze als een steen. Ook tijdens de dag lijkt ze mij minder alert, we zijn de valium aan het verminderen, maar ik denk dat er altijd wel een beetje zal moeten blijven, dat blijkt tegen de epilepsie te zijn...

We hebben weer wat suikervrije wafeltjes meegebracht, want nu eet ze die dingen veel meer dan vroeger... 't Is altijd zo, ze moeten maar iets verbieden omdat een mens er goesting zou op hebben.

Nu zit ik hier met een schrapende keel, ik ga moeten homeopathie nemen, voor de valling door komt. Dat zal van dat natte pyamaatje zijn.

Ik ga stoppen, tot de volgende ?

Geen opmerkingen: