zaterdag, april 02, 2011

De blog zonder titel, genaamd titelloos

Alzheimer's DiseaseImage by AJC1 via FlickrIk heb twee dagen lang het gepresteerd om mijn blog zonder titel te publiceren, en tot mijn verwondering kreeg ik er geen reactie op. Wellicht komt dat omdat mijn titel meestal niet de vlag is die de lading dekt. Integendeel ! Heel wat titels hebben maar een greintje verband met de inhoud van de blog van die dag.
Dat was ook de reden waarom ik zinnens was, eerst mijn blog te schrijven, en dan pas de titel toe te voegen, opdat de titel dan meer ter zake doende zou zijn geweest geworden... Niet dus, want ik heb dan gewoon vergeten dat stomme vakje bovenin in te vullen met een titel. Alzheimer lijkt plots veel nader.
Dus zal ik maar volharden in de boosheid, en titels op mijn blogs zetten die soms amper iets te maken hebben met de inhoud.
Ik heb ook de moeite genomen om eens na te denken over de reden van dat fenomeen... Ik heb wel altijd de bedoeling om iets te schrijven over het onderwerp in de titel, maar ik heb de neiging in de loop van mijn schrijfsel af te wijken en soms een totaal andere richting in te slaan. Wellicht is dat ook een symptoom van Alzheimer ?

Vanmorgen kreeg ik een foontje van het hospitaal, men zal maandag tanteke opereren... Hopelijk loopt alles goed af, maar ik vrees met grote vrees... Maar het is zoals de specialist ook zegt: als we haar niet opereren gaat ze sowieso dood, en zal nog veel afzien van de gevolgen van de breuk. Opereren we haar wel, dan zit de kans er in dat ze het ook niet overleeft... Maar daar is op zijn minst nog een kans... We gaan deze namiddag eens op bezoek bij haar...misschien de laatste keer...

Ik las een artikeltje met foto's en al er bij, over de nieuwe Ubuntu Natty Narwal ... Het zal er héél anders uitzien, want Ubuntu verlaat Gnome, en opteert plots voor Unity. Wellicht is dat voor u latijn (voor mij was het dat ook), maar in feite komt het vooral neer op een totaal andere basis, waardoor plots Ubuntu wel héél erg Mac Apple gaat lijken. Een scherm met een heel net rijtje icoontjes die de openers zijn voor de basisprogramma's (dus niet zoals bij Windows waar je schermen ziet die soms tjokvol staan met programma-icoontjes. Het gaat hier zowat over wat je in Windows zoudt kunnen vinden als je openingsscherm je configuratiescherm of zoiets was... De basis, het hart van je kwampjoetertje. Of het daardoor beter wordt of niet ??? Afwachten maar... En hopelijk voldoet mijn oud bakje aan alle vereisten om het te kunnen gebruiken, maar geen probleem, ik las ergens anders dat de optie Gnome nog steeds ter beschikking zou blijven... Hoe dan ook, ik kijk met spanning uit... Hoelang nog ? Volgens dit artikel hoogstens een paar weken, in een ander artikel las ik 28 april... we zien dus wel, en je moet weten dat we hier meestal voor het Nederlandstalige nog een dagje later zitten...

Mijn aquarium staat.
Er zit zelfs al één vis in. Een proefdier, om te zien of het al leefbaar is. Het beest leeft nog, dus gaan wellicht de vissen vandaag allemaal verhuizen, en zullen plots weer alle zwemruimte van de wereld, de aquariumwereld, hebben...

En ondertussen zullen hier vandaag, na de duizenden zwartrijders van gisteren, de officiële degelijk ingeschreven wielerterroristen van de Ronde van Vlaanderen hier voorbij rijden. En ik zal weer vol vreugde afval mogen ruimen van die vuile bende afvaltoeristen.
Het wordt een sombere dag.
Ook al schijnt de zon en lijkt het wel zomer.
djudedju

tot de volgende ?
(het "leuke" fotootje toont je de ziekte van Alzheimer... ziet er spooky uit !)
Enhanced by Zemanta

Geen opmerkingen: