woensdag, mei 30, 2007

heel kort...

Vanmorgen naar de apotheek, naar de bank van tante en naar de post voor het afhalen van een aangetekend schrijven...voormiddag bijna weg !
Deze namiddag moet ik met mijn auto naar de garage voor smeren en onderhoud...Ik weet niet wanneer ik terug ben, maar je ziet, géén tijd om eens goed te bloggen...Ook al waren er kleine dingen des levens die het vermelden waard zijn, zoals, weet je dat in de post van Oudenaarde er 6 loketten zijn, waarvan er twee open zijn? Dat je ticketjes moet trekken om op beurt te gaan? Dat er 7 wachtenden voor mij waren, en 12 na mij, en dat je in de achtergrond van de lokettenzaal bediendes ziet staan keuvelen???
Dat men mij in de bank een tip gaf voor nog een andere mogelijkheid om de belastingen te minderen? (Anders dan pensioensparen) ? Dat ik nog eens naar de apotheek terug moet voor de preparaten en voor wat niet voorradig was, en dat ik meer dan 150 eurootjes mocht neerleggen voor al dat vergift ????
Je ziet, stof om uren over te zeveren, en dat op een dag dat ik geen tijd heb !

Nu ja, je zult het dus moeten doen met de korte versie, zonder doorspekking van ironische en/of sarcastische opmerkingen... tot de volgende ???

Geen opmerkingen: