zaterdag, december 12, 2009

Arme linde

A bottle of calvados Pays D'AugeImage via Wikipedia

Hij (zij?) is ook bijna alle blaren kwijt... Er zijn er drie afgevallen tengevolge van een hoestbui van ondergetekende zieke (h)oester...
Dank zij een serieuze kwak Calvados heb ik enkele uren als verdoofd geslapen, maar de rest van de nacht heb ik mijn vrouw en misschien zelfs de buren wakker gehouden...djudedju
Mar anders gaat alles goed. Allee, zijn gangetje. Maar wonder boven wonder, de rug is redelijk, alle gevoelszenuween zijn opgeschoven naar mijn kriebelende keel, mijn lopende neus en ik heb het vermoeden dat mijn hersenpan vol snot zit. Zo voelt het tenminste aan... Precies of hij weegt veel zwaarder dan anders (wat zou daar de reden van zijn???) ik voel me mottig en geheel in staat van lijden... Niet alleen mijn neus loopt, ook mijn ogen zijn vertroebeld en lopen, mee met mijn neus.Sjonge, zo'n stomme onnozele verkoudheid en je voelt je aangetast in heel je lijfelijk zijn.

Ondertussen ben ik vlug gaan middagmalen, herliche spagetti mit pikante sauce...Terwijl ik aan het kijken was naar de Duitse TV met een programma over hobbykoks (jeden woche!!!)

Deze morgen zijn we naar de rommelmarkt geweest, in Gowalt, een zaal in Wetteren, van Walter Govaert, een politieker van blauwachtige verf, maar geen liberaal, geen Dedecker, nee, een onbestemd blauw, van eigen vinding ? Enfin, in het huidige tijdsbeeld zou ik zeggen een typische VLD-er... ( Tegenwoordig kun je dezelfde redenering zetten op ieder van de traditionele partijen, geen enkele er van is nog kleurbestendig... Alles is welkom, als het maar stemmen zou kunnen opleveren. Geen wonder dat het imago van de politiek ook zo onbestemd gekleurd is. Ik heb het eens bijeen gegoten, wat blauw, wat oranje, wat rood, wat groen en ziedaar, de volmaakte kleur van onze politiek! Schijtbruin ! Bruin ? Zagen wij dat niet enige decennia terug in het Duitsland van toen?

Feit is in ieder geval dat ook hier heel de boel aan het verrechtsen is. Eigen volk uber alles...

en zeggen dat lief zijn voor elkaar ook kan, en veel hendiger werkt.

Vanmorgen zag ik voor het eerst in dit jaargetijde, in mijn aut verschijnen 3.5° Celsius, met daarnaast een alarmlichtje in de vorm van een ijskristal...Kans op ijzel... 't Zal toch nog winteren.

Weet je wat me opvalt ? We zien nog geen vogels verschijnen in onze tuin! Blijkbaar hebben ze nog steeds meer dan genoeg eten in de natuur. Niet dat er geen vogels in mijn tuin zitten hé, maar je weet wat ik bedoel, de vreemde gasten die komen eten aan de gevulde voedertafel van mijn kippen, die zijn er nog niet.

Ook het gras is wonderbaarlijk groen voor de tijd van het jaar.

Voila, je ziet dat mijn brein is aangetast door het overtallige snot, ik ga stoppen, bij gebrek aan inspiratie...

tot de volgende ?

Reblog this post [with Zemanta]

Geen opmerkingen: