woensdag, juni 01, 2011

sabotage ???

Linux MintImage via WikipediaZoals je weet ben ik nogal fan van Linux, en meer speciaal voor Ubuntu en Linux mint heb ik via deze blog heel wat publiciteit gemaakt, maar dat mijn blog zou worden geweerd door Microsoft himself, dat had ik nooit verwacht...
En toch...
Enige tijd geleden kreeg ik een mailtje van mijn neef (miene kozzen) dat hij mijn blog niet meer kon bereiken.  Ik gaf hem wat goede raad en tips, en hoorde niets meer, tot ik vorige week tijdens een foontje met mijn zus Suz (mag je omgekeerd ook lezen) hoorde dat Jef nog steeds mijn blog niet kon bereiken. Ik snapte er niks van.
Een paar dagen terug kreeg ik via facebook nog zo'n bedroefde lezeres, die treurde omdat mijn blog onbereikbaar was...
Mijn frank (én mijn euro, ik ben modern) begon te vallen...
Via facebook had ik wat sneller contact over en weer, (chatten kan niet vaak, want op de uren dat mijn lezeres er is, lig ik al in mijn bed), maar het bleek dat mijn hooggeëerde lezeres nog met een oude versie van explorer zat te knoeien, en die laat mijn blog niet door... Gewoon jaloersigheid en nijdigheid van Microsoft, maar ik heb me gewroken !!! Ik gaf de lezeres de raad over te schakelen op Firefox, en ja hoor, alles werkt beter en bovendien leest ze nu weer mijn blog.
Lezeres teruggewonnen.

Nu nog vaststellen dat ze heel regelmatig moeilijkheden heeft met virussen en co, en er dan een linux-fan van maken...Wraak is zoet.

Ik zit maar wat te zeveren, ik ben Linux-fan, maar heb niks tegen microsoft buiten het feit dat al zijn producten zo gruwelijk duur zijn. Maar het is een feit dat er dus ergens iets mis is met een of andere oude versie van explorer...

Het feit dat ik weer kan broebelen wijst er op dat de pijn in mijn rug ook grotendeels weg is, verschwunden, disparu... Ik ben weer de oude, of liever de nieuwe, dat biedt meer soelaas.

Ik heb deze morgen dan ook weer mijn turnoefeningen kunnen doen, en alles is op zijn plaats blijven zitten. Kijk, dat is dus de winst die ik heb bereikt met dat dagelijkse geturn van mij... Vroeger zat ik een paar weken vast, moest de dokter doen komen met zware spuiten en dies meer, nu na een paar dagen gaat het vanzelf weer over. Leve de gymnastiek !

En op slag zit mijn kalender weer tjokvol met afspraken met vrienden en dergelijke. Deze namiddag al weer twee dingen te doen, en er staat een lang weekend voor de deur, met veel rommelmarkten... Mag ik mijn gelovige medemensen alvast een zalige Hoogdag toewensen, en de anderen een heerlijke verlofdag ? Hopelijk heb je dan ook nog vrijdag een brugdag, heb je een heerlijk lang weekend voor de deur, en kun je morgen, donderdag naar Geraardsbergen gaan rommelmarkten, vrijdag naar Oudenaarde, zondag naar Eke Nazareth... Zaterdag rustdag, want dan zie ik niet meteen iets in de omtrek, maar 4 markten op 4 dagen, dat zou toch te veel zijn hé ????
Hopelijk houdt mijn rug het dus uit...
Zo niet, dan rustig thuis pijnstillers slikkend voor de TV... 't Is eens iets anders dan chips.

tot de volgende ?
Enhanced by Zemanta

Geen opmerkingen: