zaterdag, juni 09, 2007

diarreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!

Gisterennamiddag kreeg ik plots diarree. Gezien het feit van mijnen extreem moeilijke en harde stoelgang, verwelkom ik de diarree met de glimlach, en meestal is dat na twee, drie keer over...Maar nu !!!
Héél de avond, héél de nacht heb ik gescheten, 't was niet te doen ! Als je diaree hebt, dan is er één voordeel! Je hebt niet erg veel papier nodig, juist genoeg om je poep eens af te drogen, welnu, ik heb méér dan één rol opgebruikt !
Er waren momenten dat ik geen twee minuten in mijn bed lag voor ik er al weer uit moest. Vanmorgen de huisdokter opgebeld, is die toch wel op verlof zeker !!! Er komt nu een madam...rond de middag, nu heeft ze zitdag... En ik maar schijten ! Ik reeds een vol pakje van die immodium instant gebruikt, je weet we van die reclame...Ik had die madam met mijne diarree eens willen zien zitten in de zaal !
Het is nog niet over, mijn buik rommelt en bommelt dat het niet mooi meer is, maar gelukkig is de pijn van de enorme krampen nu een beetje weg. Natuurlijk, met die goeie nachtrust is mijn rug ook picobello !
Ik denk dat ik weet waarvan het komt ! Van al die verkiezingsreclame! ik krijg daar de schijt van, letterlijk dus...
Vanmorgen heb ik toch zoals gewoonlijk, mijn eigen zichzelves eens op de weegschaal gezet .....................5 (vijf !) kilogram is er in één nacht verdwenen ! weggescheten ! in één nacht ! Ik weet niet of mijne diarree besmettelijk is, maar mensen met een te hoog gewicht kunnen altijd pogen enkele van mijn microben af te vangen... Ik zeg er wel bij dat het een lastige vorm van vermageren is, en ik twijfel aan het blijvend effect er van...Maar ja, je hebt de kans.

Sorry, ik moest even weg...Ja, om te... Maar ! deze keer was het alleen wind! het lijkt wel of ik stilaan aan het eind van mijn lijden ben gekomen (aan het eind van mijn stront ben ik al sinds gisterenavond, sindsdien was het alleen water die er uitspoot onder hoge druk. Je bent toch niet aan 't eten hé? Anders eet eerst, en lees dan mijn blog. Rustig.

Normaal is er vandaag een mooie rommelmarkt in de omgeving van het UZ, maar ik kan er uiteraard niet naartoe, en daar het vanmorgen serieus aan 't donderen en aan 't regenen was, zullen er niet veel mensen hun kraam uitgezet hebben...

Sorry, weer een pauze, nu al de derde. Ik ga beter stoppen, zo is het niet makkelijk om de draad te houden, het spoor volgen zou makkelijker kunnen zijn als ik nog lang blijf zitteN

dit was blog 485

tot de volgende ???

Geen opmerkingen: