vrijdag, april 28, 2006

plaasterloos

Bart zijn plaaster is er af. Vanmorgen moest hij op visite, het resultaat was goed, en dus ging de plaaster er af. Wel heeft hij nog een speciaal steunverband, maar hij kan in zijn schoenen.
Hij mag rijden, maar natuurlijk gaat dat vandaag nog niet, dus: pa mag heen en terug naar Courtrai lez Bains...want Bart is natuurlijk onmisbaar op het werk. (Van wie zou hij dat mee hebben???)
En eindelijk mogen maandag de kippen terug buiten. De vogelgriep is geweken, en nu zul je overal gekke kippen zien, die plots weer enorme pleinen voor zich zien (zouden er kippen zijn met plotse pleinvrees ?) Kippen die wippen en springen, krabben en klokken, kraaien en kakelen, en hopelijk ook weer leggen...
En moeder is ook content, eindelijk mogen de afvalmachines weer benut worden, want zo lang ze binnen zaten kon men de afval niet geven ('t kot zou nogal vlug verpest zijn...) En nu met die nieuwe vuilnisbakken...dat zal schelen.

De pijn in mijn rug is weer wat aan 't herstellen, maar morgen denk ik toch mijn rolwagen mee te nemen. Ik zal hem niet gebruiken als het niet echt moet, maar het is een grote markt in Leupegem.

Bovendien is het morgen ook lichting van de spaarkas, en wellicht komt Bart dan of zondag om de kippen. (zijn kippen)

Ze geven weeral slechter weer, we hebben weer eens een paar menselijke dagen gehad...Zondag is het Dwars door Brakel, de wandeltocht, waar wij ooit aan mee hebben geholpen. We hebben meegemaakt dat het snikheet was, zondag geven ze hagelbuien, donder en bliksem.'t Kan verkeren.

tot morgen ?

Geen opmerkingen: